Collectie

Een standaard collectie vind je bij Sportiff niet. Die hebben we niet. Elke collectie is 100% op maat gemaakt met een uniek design. Wij leveren complete kledinglijnen en uniformen, inclusief items als een trainingspak, trui, shirt, short, hoodie, sokken, tassen en accessoires. Alles wat je nodig hebt voor je sport en van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Voetbal

Amerikaans voetbal

Basketbal

IJshockey

Track and Field

Volleybal

Softbal

Worstelen

Lacrosse

Hockey

Fitness

Tennis

Basebal

Cheerleading

Korfbal

Roeien

Golf

Wielersport

Ultimate Frisbee

Merchandise

School uniformen

Onze collectie

Wij werken bij Sportiff dus niet met 1 in een dozijn ontwerpen. Elke club of vereniging moet volgens ons een unieke collectie hebben, om de onderscheidenheid te kunnen waarborgen in hun klasse. Daarom ontwerpen en produceren wij 100% unieke en kwalitatieve producten. Voor elke sport bieden wij mogelijkheden en dat maakt ons uniek én flexibel voor jou als klant.

Eigen webshop

Hebben jullie samen met ons een toffe en unieke collectie neergezet? Dan kunnen wij deze ook op ons webshop platform plaatsen waarmee je ‘jouw eigen webshop’ krijgt waar jouw staf en teamleden hun eigen collectie kunnen aanschaffen. Heb je vragen hierover, neem dan gerust contact met ons op. Wil je voorbeelden zien? Klik dan op deze link, dan wordt je doorgestuurd naar onze eigen webwinkel.

contact-mijn-account