Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek met een adviseur van Sportiff? Neem contact met ons op.

Contact

Wij helpen je graag als je vragen hebt. Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we je vraag of de mogelijkheden voor jouw club of vereniging. Heb je een vraag voor onze USA vestiging? Neem dan contact op via deze link.

Maandag – vrijdag
09:00h – 15:30h

Zaterdag & zondag
Gesloten

Buiten onze openingstijden zijn wij per mail en mobiel bereikbaar.

Wilhelminastraat 28A
2201 KC Noordwijk

KvK: 80539610
BTW: NL003454729B86

    Waarom Sportiff?

    Wij produceren hoogwaardige en betaalbare kwaliteit sportkleding voor iedereen. Wij leveren sportkleding voor iedere sport en verzorgen hierbij het hele proces, van ontwerp tot productie. Onze kleding wordt gebruikt door amateurclubs, maar ook door de hogere klasse. Ons streven is dat wij 100% uniek, persoonlijk, kwaliteit en betaalbaar zijn. Daarnaast is het mogelijk om via ons platform jouw clubkleding te verkopen.

    Meer over Sportiff

    Of u nu op zoek bent naar unieke sportkleding voor uw team, vereniging, school, stichting, bedrijf of welke organisatie dan ook, bij Sportiff krijgt u persoonlijke begeleiding bij het realiseren en verkopen ervan. Onze adviseur, uw vaste contactpersoon en sparringpartner, luistert naar uw wensen, komt met ideeën en regelt alles voor u. Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan of lees meer over hoe alles werkt.

    contact-mijn-account