Hoe het werkt

Of u nu op zoek bent naar unieke sportkleding voor uw team, vereniging, school, stichting, bedrijf of welke organisatie dan ook, bij Sportiff krijgt u persoonlijke begeleiding bij het realiseren en verkopen ervan. Onze adviseur, uw vaste contactpersoon en sparringpartner, luistert naar uw wensen, komt met ideeën en regelt alles voor u. Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan of lees meer over hoe alles werkt.

sportiff-sportkleding-voor-iedereen-foto-adviseur
1. Persoonlijk advies

Een adviseur van Sportiff komt bij u aan huis en zorgt voor uw wensen en ideeën. De adviseur geeft u persoonlijk advies over de mogelijkheden en prettig en ook wat uw budget is. Sportiff werkt hieraan. Allemaal geheel vrijblijvend.

2. Professioneel ontwerp

Kleur, design, stof en stijl. Ons team van professionele ontwerpers maakt een 100% uniek ontwerp op basis van uw wensen. Uw persoonlijk adviseur controleert het ontwerp en keurt het pas goed als het volledig voldoet aan hetgeen u samen heeft besproken.

sportiff-hoe-het-werkt-adviseur
sportiff-hoe-het-werkt-kledingpakket-controleren
3. Controleren

U krijgt een tekening van hoe uw sportkleding eruit kan komen te zien. Is het precies wat je zocht? Super goed! Dan gaan we naar de volgende stap. Is het niet helemaal wat je wilde? Geen probleem, wij gaan terug naar de tekentafel totdat u 100% tevreden bent. Allemaal geheel vrijblijvend.

4. Gratis proefdruk

Zodra het ontwerp volledig is afgestemd op uw wensen, ontvangt u de eerste samples. Gaaf, om dit eerste product echt in je handen te hebben! Is alles precies zoals je had verwacht of zelfs beter? Zo niet, dan passen we de monsters aan totdat u 100% tevreden bent.

5. Je eigen webshop

Tegelijkertijd met de start van de productie bouwen we een volledig gepersonaliseerde webshop voor je. Via deze webshop kan iedereen zijn eigen kleding bestellen. Bekijk de demo webshop om te zien hoe een webshop eruit kan zien.

6. Verkoop met focus op uw bedrijfsmodel

De collectie en webshop zijn gerealiseerd. Op naar de verkoop! Ook hierin begeleiden wij u. Wij zorgen voor de benodigde pasmaten zodat leden gemakkelijk hun keuze kunnen maken. Daarnaast focussen we op uw businessmodel. We geven adviesprijzen voor elk product. Ook adviseren wij u hoe u het maximale rendement uit uw webshop haalt, zodat u uw gewenste verdiensten kunt behalen.

sportiff-sportkleding-voor-iedereen-foto-munten
contact-mijn-account