Over ons

Sportiff is een voorstander van sport voor jong en oud, op alle niveaus. Wij vinden dat iedereen unieke sportkleding van goede kwaliteit verdient. Dat is onze drijfveer en daar zetten we ons 100% voor in!

Persoonlijke aandacht

Sportiff bouwt voor u een volledig gepersonaliseerde webshop. Logo, kleuren, slogan. Alles wordt geregeld naar uw club, school of bedrijfswens. Leden kunnen hier hun eigen bestellingen plaatsen.

Je eigen webshop

Bij Sportiff vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Een adviseur uit uw regio komt bij u langs en begeleidt u door het hele proces. U hoeft alleen uw wensen en budget aan te geven. Wij zorgen voor de rest.

Kwaliteit

Ons eigen merk sportkleding is van hoge kwaliteit, sterk en comfortabel, vergelijkbaar met alle grote sportmerken. We kiezen dit zodat je sportkleding van de beste kwaliteit krijgt voor een betaalbare prijs en we volledige vrijheid hebben in het ontwerp.

Focus op je verdienmodel

Wij zorgen er graag voor dat de verkoop van uw collectie een succes wordt en dat het businessmodel interessant is voor uw club of school. Met deze focus adviseren we over verkoopprijzen en geven we tips om het rendement op je webshop te maximaliseren.

Uniek ontwerp

We werken niet met een standaard catalogus, dus we zijn niet beperkt tot bepaalde lijnen of patronen. Onze professionele ontwerpers creëren 100% uniek ontwerp voor u. Uw collectie is dus niet alleen “one of a kind”, maar ook onafhankelijk van opkomende en gaande trends.

Betaalbaar

Wij vinden het belangrijk dat sportkleding van goede kwaliteit voor iedereen betaalbaar blijft. Door onafhankelijk te blijven van grote merken, echte toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten en onze processen efficiënt in te richten, kunnen we dat.

Direct persoonlijk gesprek aanvragen
contact-mijn-account